9eabf4084048f1d3d96a02b67c46ebed

A magyar élsportolók és az utánpótlás professzionális táplálkozási programja

A SportVitalitás 2010-ben jött létre, azzal a céllal, hogy olyan táplákozással kapcsolatos komplex szolgáltatást és szükség szerint terméket nyújtson a sportolóknak, amely segíti őket maximális teljesítményük és testösszetételük elérésében.

Műszeres testösszetétel mérést, személyre szóló tanácsadást biztosítunk és egyénre szabott étrendet tervezünk ügyfeleinknek, az utánpótlás korútól az olimpiai bajnokig.

Nagy hangsúlyt fektetünk az edukációra, hiszen a jelenleg fiatal sportolóinkból lesznek a jövő “Nagy Bajnokai”!

Kutatásainkból és tapasztalatainkból azt a következtetést vontuk le, hogy kis hazánkban gyerekcipőben jár a Sportolók támogatása ezen területen.

Míg a Világ más pontjain minden Élsporolót folyamatosan végigkísér egy egész csoport a táplálkozásában, addig sajnos Magyarországon ez az a terület, ami legkevésbé kerül előtérbe egy Sportoló felkészítése kapcsán.

Rövid tevékenységi időszakunk alatt, viszonylag sok és neves Sportolót, Olimpiai-, Világ- és Európa bajnokot tudhatunk Ügyfeleink között, akik időben ráébredtek a tudatos táplálkozás fontosságára. (link a cikkekhez)

Nyilatkozataikat átolvasva kiderül, ha Őket fiatal, utánpótlás korukban felkarolta volna egy profi sporttáplálkozási csapat és tanácsokkal segítette volna egy tudatos táplálkozási programmal, akkor a jelenlegi eredményeiket nemcsak, hogy túlszárnyalhatták volna, hanem ami a legfontosabb, sokkal könnyebben érhették volna el sikereiket. Így egy – egy felkészülés nem járt volna olyan nagy önfeláldozással, amelyre legtöbbször szükség van a kitűzött Cél eléréshez.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal sok “kis” Sportolót is segíthetünk a “nagy” célok megvalósításában!

Munkánkat a Magyar Olimpiai Bizottság, az ÁNTSZ, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége és számos sportági Szakszövetség is támogatja.

“A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy csapatsport a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma…

A sport a játék alatt tanítja meg az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyors elhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre, és mindenekelőtt a “fair play”, a nemes küzdelem szabályaira.”

 (Szent-Györgyi Albert)

Ajánlásaink:

Írj nekünk!

Hamar válaszolunk! ;)

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search