Dopping-pozitív lehetek a mákos bejglitől?
Mákos guba, mákos tészta, pozsonyi kifli, flódni vagy mákos bejgli:…
Ha Zlatan akar valamit, azt Zlatan meg is kapja. Ez a modern labdarúgás jelenének talán legalapvetőbb szabálya. A PSG két lábon járó svéd hegyomlása és újabban mélyen tisztelt ételkritikusa elégedetlen volt klubja edzőközpontjában felszolgált ételekkel, a vezetés pedig azonnal reagált.
A francia Le Parisien információi szerint a svéd, aki, ha úgy tartja kedve 36 éves párizsi rekordokat döntöget, a koszt minőségében és változatosságában is talált kivetni valót, ezért a PSG döntéshozói azonnali hatállyal eltanácsolták a Camp des Loges-i étterem két főszakácsát.
Ha igazak a hírek, a PSG új szakácsai egy tésztabárt is installáltak az edzőközpontban, hogy boldognak tudják a 32 éves gólgyárost. Stresszes munka lehet a PSG szakácsának lenni, az egyszer biztos.
Laurent Blanc, a klub vezetőedzője sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az étkeztetési költségek játékosonként 15 euróval növekedtek, miután két új séf csatlakozott a személyzethez.
„Az vagy, amit megeszel” – tartja a mondás. Ebből kiindulva Zlatannak bizony felséges, isteni ételeket kell felszolgálni, és a jelek szerint ez Párizsban is pontosan tudják.
Forrás: nemzetisport.hu