A technológia pontosságáról - Sportvitalitás - Sportvitalitás

A technológia pontosságáról - Sportvitalitás

Az InBody technológia pontosságáról

Az InBody egy kifinomult technológia alapjainak szülötte
Csúcstechnológiás berendezés lévén az InBody720 kiszélesíti a testösszetétel analizátorok teljesítőképességét meghatározó frekvencia-tartományt. Az InBody720, mint szuper-precíziós testösszetétel analizátor 1kHz és 1 MHz közötti frekvencia-tartomány ban méri az ellenállást, továbbá átlagfrekvenciákon a reaktanciát.

Egészségügyi centrumok
Az InBody csúcstechnológiás lehetőségei révén, mint pl. a viszcerális zsír és az ödéma mérése, széles körben alkalmazható a magas vérnyomás, diabétesz, szívbetegségek, zsírmáj, valamint a geriátriai betegségek megelôzésére.

Obezitológia/Plasztikai sebészet
Az InBody nagypontosságú adatokkal szolgál, melyek a különféle elhízások kezeléséhez szükségesek. (komoly elhízás, izomhiányos elhízás, öregkori elhízás, gyermekkori elhízás és szülés utáni elhízás). Az InBody pontosabb eredményeket ad az átlagtól eltérő alkatú páciensek esetén, amivel segíti az orvosokat a pontosabb diagnózis felállításához és a hatékonyabb terápia kialakításához.

Rehabilitációs/Ortopédiai/Fájdalom Klinika
A testrészek –, mint a karok, lábak és törzs – pontos értékeinek ismeretében lehetséges a test változásait a kezelés során mérni. Kiváltképp, mivel az InBody érzékeny azokra a kiterjedésekre, mellyel a jobb- és balkezesség megkülönböztethető, ezért azokat az apró változásokat is detektálja, melyek szemmel nem érzékelhetők.

Nephrológia
Az InBody alkalmazásával megítélhető a betegek testfolyadék egyensúlya, dialízis előtti és utáni testfolyadék változása és tápláltsági státusza. Érzékenyen reagál a testfolyadék változásokra, ezért igazolni képes az ödéma adatok drámai változásait.

Sportorvoslás
Az InBody pontos vizsgálati adatokkal szolgál a testfejlődés státuszáról és egyensúlyáról. A szegmentális analízis adatait és a különböző testindexeket alapadatként használják a testgyakorlatok előírásánál.

Dietetika/Geriátria
Az InBody alkalmazásával elemezhető a páciensek tápláltsági és egészségi állapota sorvadásos betegségek, geriátriai betegségek, krónikus betegségek és a gyermek növekedési periódusa folyamán. Különösképpen a széles hullámsávú frekvenciák alkalmazása révén, pontos diagnózist ad a betegek tápláltsági állapotáról.