Partnereink - Sportvitalitás - Sportvitalitás

Partnereink - Sportvitalitás

A modern élsportban elengedhetetlen a kifogástalan fizikai felkészültség, amelyhez az edzésmunka mellett szükségszerű a megfelelő táplálkozás. A Magyar Olimpiai Bizottság különös gondot fordít a sportolók teljesítményének növelését célzó, legális módszerek megismertetésére, elterjesztésére a sportolók, edzők körében. A SportVitalitás által bemutatott, a sporttáplálkozáshoz kapcsolódó szakmai anyag elnyerte a Magyar Olimpiai Bizottság tetszését, így ennek alkalmazását tagszervezeteinknek, sportolóinknak ajánlani tudjuk az olimpiai felkészülésben.

– Magyar Olimpiai Bizottság –

Jelen ajánlást azzal a szándékkal adjuk ki, hogy a klubok figyelmét felhívjuk arra, hogy a SportVitalitás szolgáltatása és termékei az új sportfinanszírozási rendszer keretein belül elszámolhatóak, illetve az egyes pályázatokba beépíthetőek.

–  Magyar Kézilabda Szövetség – 

A SportVitalitás termékeit a Magyar női vízilabda válogatott tagjai rendszeresen fogyasztják. A termék fogyasztása hozzájárult a sportolók sikeres felkészüléshez, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.

–  Magyar Vizilabda Szövetség – 

A Magyar Jégkorong Szövetségnek bemutatott Sporttáplálkozási koncepciót megvizsgáltuk és az abban foglaltakkal egyet értünk és támogatjuk.

–  Magyar Jégkorong Szövetség – 

A SportVitalitás által bemutatott, a sportolók táplálkozásához kapcsolódó szakmai anyag elnyerte a Magyar Röplabda Szövetség tetszését, így ennek alkalmazását tagszervezeteink, a versenyrendszerünkben szereplő és a válogatottak keretébe tartozó játékosok részére ajánlani tudjuk.

–  Magyar Röplabda Szövetség – 

A Magyar Judo Szövetség ajánlja sportszervezetei, az egyesületei és a sportolói részére a SportVitalitás sporttáplálkozással kapcsolatos átfogó koncepcióját.

–  Magyar Judo Szövetség – 

A Magyar Edzők Társasága különös gondot fordít a sportolók teljesítményének növelését szolgáló legális módszerek megismertetésére, elterjesztésére az edzők körében. Ezért az Ön által kifejlesztett koncepció széleskörű megismertetését támogatjuk.

–  Magyar Edzők Szövetség – 

Az élsportolók táplálkozással kapcsolatos ismereteinek felmérése, az étkezéssel kapcsolatos ismeretek terjesztése, a helyes irányba történő tudatformálás jelentős szerepet játszik nemcsak a sportolói teljesítményben, hanem az aktív sportolói pályafutás befejezését követő helyes életvitel kialakításában is.

–  ÁNTSZ –